Skip to main content

KUIS students' portal

Since many of the blog visitors are directed from this search term;
kuis + student + portal ,
I would like to provide the exact address of the KUIS students' portal is actually here;
***Thanks to Nugie Doank, now u can use any browsers to access the portal, YEAY!!!

Cheers!

Other important links;

  1. Download KUIS past exam papers tutorial - http://blog.kerul.net/2009/02/more-exam-paper-from-kuis-library.html
  2. KUIS Llibrary URL - http://library.kuis.edu.my:8000/
  3. FSTM wbesite, http://www.kuis.edu.my/fstm/
  4. Diploma in E-Commerce: http://www.kuis.edu.my/fstm/ecommerce/
  5. Bahagaian Pembangunan Mahasiswa KUIS (http://www.jpmkuis.com/).


New KUIS Logo - 2011

Logo KUIS 2011 GIF

Logo KUIS 2011 JPG


Comments

  1. salam..
    talking about library kuis online..
    how do i search the paper that i want
    ..can u show me the direction..

    ReplyDelete
  2. Kuis portal were always down! =..=||

    ReplyDelete
  3. Dear anonymous,
    Please read the following tutorial -> http://blog.kerul.net/2009/02/more-exam-paper-from-kuis-library.html

    ReplyDelete
  4. Dear second anonymous,
    yeah! You're right it's annoying though...

    Somehow or rather, I'd prefer u put your name. That's more polite way of a conversation...

    ReplyDelete
  5. Salam, En. Khirul.
    Macammana nak settlekan problem Kuis Portal yang tak boleh buka guna mana mana browser including IE. (biasanya ada word "Refer BPM or something" I couldnt remember :("
    Masalah besar untuk pelajar yang macam saya nak bukak portal dari laptop sendiri. Tq.

    Hasnah.

    ReplyDelete
  6. Saya pon hadapi masalah yg sama. Nanti saya hubungi BTM, mungkin diorang ader solution.

    Tima kasih kerana bertanya.

    ReplyDelete
  7. masaalah portal selalu down je sbb port yg kuis gunekan...nak bukak portal kat mane2 browser tu kecik punye hal je..script yg kuis gune tu die default kan browser hanye pada internet explorer sbb internet explorer x bnyk plugin yg compatible.upgrade domain portal kuis pada yg lebih mahal langganannya.atau mungkin da ade yg inject?sama2 la kite selesaikan masaalah ni.

    ReplyDelete
  8. salam untuk Analyzer.
    kalo awk nak buka portal kuis dengan browser lain boleh jew, awk hanye rubah coding pada kuis punya portal, senang jew

    ReplyDelete
  9. Bagaimana caranya, silah Nugieo Doank dapat kongsikan... Trimas...

    ReplyDelete
  10. salam untuk semuanya semoga kita tetap berada dalam lindungan-Nya amien.

    untuk login pada portal e-campus dengan browser firefox pertama kita akan masuk pada
    1. http://onlineapp.kuis.edu.my:8080/studentportal/browser.jsp

    ketika kita ketik alamat yg diatas sudah tentu tidak bisa caranya, kita harus merubah sedikit scrip pada alamat itu iaitu:

    2. http://onlineapp.kuis.edu.my:8080/studentportal/login.jsp

    pada cara 1. browser.jsp kita ganti dengan login.jsp

    mudahkan!
    semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  11. TQ for the trick Nugie Doank - so next time just login to http://onlineapp.kuis.edu.my:8080/studentportal/login.jsp

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Several English proverbs and the Malay pair

Or you could download here for the Malay proverbs app – https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kerul.peribahasa English proverbs and the Malay pair Corpus Reference: Amir Muslim, 2009. Peribahasa dan ungkapan Inggeris-Melayu. DBP, Kuala Lumpur http://books.google.com.my/books/about/Peribahasa_dan_ungkapan_Inggeris_Melayu.html?id=bgwwQwAACAAJ CTRL+F to search Proverbs in English Definition in English Similar Malay Proverbs Definition in Malay 1 Where there is a country, there are people. A country must have people. Ada air adalah ikan. Ada negeri adalah rakyatnya. 2 Dry bread at home is better than roast meat home's the best hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri Betapa baik pun tempat orang, baik lagi tempat sendiri. 3 There's no accounting for tastes We can't assume that every people have a same feel Kepala sama hitam hati lain-lain. Dalam kehidupan ini, setiap insan berbeza cara, kesukaan, perangai, tabia

Submit your blog address here

Create your own blog and send the address by submitting the comment of this article. Make sure to provide your full name, matrix and URL address of your blog. Refer to the picture below. Manual on developing a blog using blogger.com and AdSense, download here … Download Windows Live Writer (a superb offline blog post editor)

Applications of Web 2.0

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity , secure information sharing, collaboration and functionality of the web. Web 2.0 concepts have led to the development and evolution of web-based communities and hosted services , such as social-networking sites , video sharing sites , wikis , blogs . Find a website or web application that conform to the criteria of Web 2.0. Put the name of the application and the URL in the comment below. Please provide your full name and matrix number. Make sure the application you choose is not already chosen by your friend in the previous comment.

Kursus Ionic 2021

Kursus terbaharu IONIC-5 Pengenalan sepintas lalu pembangunan apps Ionic WhatsApp kami di   http://laravel.wasap.my Dapatkan tarikh kursus terkini di  fb.com/khirulnizam Kolej Komuniti Temerloh September 2020 ILP Selandar Ogos 2020 Berikut senarai tutorial yang sedang kami bangunkan; HARI 1 & 2 Pengenalan IONIC dan cara pasang dalam Windows10 (   http://fstm.kuis.edu.my/blog/ionic-pengenalan/   ). Versi  PDF pengenalan & install IONIC Pasang plugin TypeSript (skrip utama dalam Ionic) dalam Sublime. Struktur asas Page dalam projek Ionic. Sharing intent kepada media sosial. Plugin Kamera dalam apps Ionic ( http://fstm.kuis.edu.my/blog/ionic-kamera/ ) HARI 2 & 3 IONIC + FIREBASE Firebase Ionic CRUD – masukkan rekod baharu ( download slides ) Firebase Ionic CRUD – baca rekod dan senaraikan ( download slides ) Firebase Ionic CRUD – perbaharui dan pada rekod (download slides) Kod contoh lengkap S-CRUD IONIC+FIREBASE di  GITHUB.com/khirulnizam/ionmasjid Kita pasti biasa dengan pem

Bootstrap Template for PHP database system - MyCompanyHR

HTML without framework is dull. Doing hard-coded CSS and JS are quite difficult with no promising result on cross platform compatibility. So I decided to explore BootStrap as they said it is the most popular web framework. What is BootStrap? - Bootstrap is the most popular HTML, CSS, and JavaScript framework for developing responsive, mobile-first web sites. (  http://www.w3schools.com/bootstrap/   ) Available here -  http://getbootstrap.com/ Why you need Flat-UI? Seems like a beautiful theme to make my site look professional. Anyway you could get variety of BootStrap theme out there, feel free to select here  http://bootstraphero.com/the-big-badass-list-of-twitter-bootstrap-resources/ Flat-UI is from DesignModo -   http://designmodo.com/flat/ Web Programming MyCompanyHR – PHP & MySQL mini project (with Boostrap HTML framework) Template 1: Template for the Lab Exercise. This is a project sample of a staff record management system. It has the PHP structured co